Om oss

Exmedia UB teamet

Mika Logje

Økonomiansvarlig

Hei, mitt navn e Mika og jeg er født i 2005.  Helt siden jeg var liten har jeg drevet med dataspill og diverse andre ting på internett som har gjort meg flink til å navigere på internett. min oppvekst har inneholdt mye "learn by doing" så det har vært en del ting jeg har prøvd og prøvd helt til jeg får det til. det er nettopp derfor Exmedia er et fint sted for meg siden jeg får alltids en utfordring og noe utenom det vanlige å gjøre.

Oliver Henrix

Daglig leder

Æ hete Oliver og e 17 år. Æ har hatt hele min barndom i Alta og har drevet med diverse sport, men yndlingsporten har alltid vært motorcross. Kjørte i ca 10 år før æ la skoan på hylla i 2020. Helt siden æ va liten har æ holdt på med spill og data. Trolig nok fikk æ min første spillemaskin når æ va 6 år, så man ka si æ har lang erfaring når det kommer til teknologi. Hjemme styre æ alt teknologisk ettersom mine foreldra e fra forrige generasjon. Dem sir æ e ekspert, men dem kan jo ingenting så e nok derfor, men oppover åran har æ bygd opp en erfaring om hvordan data og det teknologiske funke. Nettopp derfor passer det fint med Exmedia UB hvor jeg får utfordret mæi sjøl og får vist ka æ kan.

Beatrice Mikkelsen

markedsansvarlig

Jeg heter Beatrice å er 18 år. Kommer fra Sandefjord, hvor jeg har bodd mesteparten av livet mitt. Nå bor jeg i Alta, å er ansatt som markedsfører i Exmedia UB. 

Våre kjerne verdier

Vi elsker å prøve nye ting og utfordre oss selv!

Exmedia UB er en ungdomsbedrift drevet av 3 ambisiøse ungdommer. De har som mål å hjelpe bedrifter bli litt mer digitalisert.

“Vi er 3 pliktoppfyllende og ambisiøse ungdommer som ønsker å være med på digitaliseringen av verden. Vi alle har erfaringer egnet for akkurat dette ettersom vi har vært på nettet i mange år og oppvokst med det. Vi er selvlært og fått stor erfaring fra blandt annet fysiske og digitale kurs om markedsføring, nettsidebygging og personalisering.”

Stoler du på oss?

Ikke vær redd for å ta kontakt. Vi ser stadig etter prosjekter, kanskje ditt er den neste?