Hvorfor oss?

Bruker du vår tjeneste støtter du ikke bare oss, men også miljøet!

Vi donerer 1% av vårt overskudd til WWF. Formålet er for å stoppe klimaendringene og ivareta liv under vann og liv på land. 

Vi er ikke bare miljøvennelige, men tror også på god kvalitet for en ærlig pris. Som sagt er vi ikke ut etter penger, men kunnskap. Derfor vil vi ikke ta flere ti talls tusen for å bygge og sette opp en nettside eller lage noe grafisk. Vi har lært oss å lage nettside raskt og effektivt, med det mener vi et par dager. Siden vi bruker WordPress til å lage nettsider trenger vi ikke unødvendig mye verktøy. Vi trenger en PC, internett og et gratis redigeringsprogram vi har innstalert og noe kode kunnskaper. Dette betyr at dere så si bare betaler for tiden vi bruker på å lage en nettsiden og andre kostander som domene og server vert.

Den digitale markedsføringen skjer på sosiale medier. For oss er det enkelt å sette opp kampanjer på både Facebook og Instagram og kjøre de. De eneste kostnadene du har er hva Facebook og Instagram vil ha og en liten sum til oss. Værre er det ikke.

Ønsker du å ta en prat?