Nettsidebygging

Hvorfor nettside fra oss?

Vi lager våre nettsider gjennom WordPress. Dette gjør at vi kan lage en brukervennlig nettside billig og på kort tid. Vi tilpasser nettsiden til mobil, nettbrett og PC. Alt du trenger er en domene som koster alt fra 9kr i året og oppover og en server til å holde nettsiden på internett. Om dere vil slippe de ekstra 300kr – 2000kr i året kan dere selfølgelig bruke vår server så dere slipper, men da når vi avviker bedriften forsvinner også deres nettside. 

Vi vil lage nettsiden din til en konkuransedyktig pris. Prisen varierer fra hva du er ute etter. En enkel og brukervennlig nettside koster mindre en hva en kompleks nettside med mange funksjoner blir å koste. 

En domene er hva du må ha for å eie en egen bedrifts mail eller nettside. “Youtube.com” er en domene. Vår domene er “Exmediaub.com”. Domene er navnet på linken til din nettside. Domenen styrer hva som skal stå i søkemotoren til ditt nettsted. 

Kommer ann på hvem du kjøper fra. Vi kjøper fra Godaddy. Der varierer prisene fra 9kr til 99kr å året. Prisen kommer også ann på hva den skal hete. Populære nøkkelord kan påvirke prisen, men vi har aldri opplevd det. Hvis domenen du ønsker er tatt kan du alltids kjøpe den fra de, men det koster ofte store summer. Klikk her for å se hva din domene koster.

En nettside trenger en plass å være for at den skal på internett. Da trenger man en server. Det finnes mange forskejllige firmaer som har disse serverene, men vi bruker Hostinger. Kjøper du fra hosinger så får du kjapp lastetid på nettsiden, gratis SSL sertifikat og gratis domene. Det betyr at du slipper å kjøpe selv (gjelder ikke .no domener).

Nettside er din bedrifts reklameplakat!

En brukervennlig og ryddig nettside klarer enkelt å vise hvem dere er og hva dere gjør.

Kommer du på en nettside som ser skummel, rotete eller tvilsom ut klikker vi oss ut med en gang. Dette er nemmelig noe mange bedrifter taper på.

Derfor vil vi hjelpe deg og bygger din nettside etter dine behov. Vi har surfet på nettet i mange år og har derfor sett mye bra og dårlig. Vi er selvlært og med hjelp fra fysiske og digitale kurs har vi erfaringen om hvordan en trygg og sikker nettside ser ut og hvordan vi bygger de.